Bjarthe Mjelde

Daglig leder | Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 928 17 307
E-post: bjarthe@bjorgvin-eiendom.no

Bjarthe Mjelde jobber som Daglig leder/Partner/Eiendomsmegler MNEF hos Bjørgvin Eiendomsmegling. Bjarthe Mjelde har drevet i bransjen i over 10 år og har sin utdanning fra Handelshøyskolen BI og fra Juridisk fakultet UIB. Med sin erfaring er Bjarthe Mjelde et trygt og godt valg når du skal velge eiendomsmegler for salg av alle typer boliger og fritidseiendommer i Bergen og omegn.

Bjarthe besitter en bred erfaring og solid faglig kompetanse som strekker over de fleste områder i meglingen, herunder bruktsalg, salg av nye boliger og prosjekter, samt fritidseiendommer. Han er løsnings- og salgsorientert i ethvert salgsoppdrag han gjennomfører. Bjarthe er rivende dyktig i budforhandlinger og jobber alltid målbevisst for å finne de beste løsningene for sine kunder for å skape best mulig resultat. 


Kundeuttalelser

Meget bra tror ikke dette kan gjøres noe særlig bedre.
— Kai Helge Slåttelia
Ryddig og ekspeditt. Avtalte frister ble overholdt Traff godt på salgspris. Gode partnere i fht. takst og “sminking” av interiør.
— Øystein Ytterdal
Hadde full tillit til Bjarthe. Han har vært effektiv, tilgjengelig og behjelpelig gjennom hele salgsprosessen.
— Veronika Sandanger
Ved mine to siste boligsalg har Bjarthe Mjelde opptrådt profesjonelt og ryddig. Han har bidratt til å oppnå riktig markedspris for boligene. Bjarthe har vært tilgjengelig for spørsmål og oppfølging langt ut over det som er å forvente av en megler. Jeg har alt reservert Bjarthe til et eventuellt salg av boligen jeg eier idag.
— Kato Oksnes
Mjelde opptrådde ryddig, etterrettelig og profesjonelt gjennom hele prosessen. Vi fikk et tips om at Bjørgvin Eiendomsmegling var til å stole på, og det ble også vår erfaring. Vi opplevde å bli tatt på alvor og satte pris på at vikunne ha en tett dialog med Mjelde underveis. Resultatene var også bedre enn forventet. Oppsummert ble dette en erfaring som med god margin oversteg det vi trodde det var lov å håpe på.
— Nils Haugland
Kjempefornøyd! Jeg leide ut leiligheten en stund, men leieboerne flyttet ut. Trengte så et raskt salg og spurte om Mjelde tok utfordringen. Makan til effektiv saksbehandling har jeg aldri sett. Under to uker etter første kontakt satt jeg i kontraktsmøte med kjøper. Og med en fantastisk salgspris. Anbefales!
— Trond Skogrand
Veldig fornøyd med Bjarthe som megler! Han gjorde en flott god jobb før visning, visningsdagen og etterpå. Bjarte var alltid tilgjengelig og hjelpsom.
— Janne K. Haugsdal