Man sorthvitt3.jpg

Man Nguyen

Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Mobil: 458 65 738
E-post: mn@bjorgvineiendom.no

Man Nguyen er en entusiastisk megler med en bachelorgrad i eiendomsmegling fra BI Bergen. Han har sine røtter fra Stavanger/Sandnes, men har bodd i Bergen siden 2003 og er like lokalkjent som en ekte bergenser. I tillegg til den faglige bakgrunnen har han også tilbrakt store deler av livet innenfor salgsyrket. Han brenner for faget og har som mål å alltid gå fullstendig inn for de oppdragene han påtar seg med stor grad av engasjement og dedikasjon. Han omsetter eiendom i alle deler av Bergen og omegn, og kan vise til utelukkende svært fornøyde kunder.

For Man er grunnsteinene i en optimal salgsprosess: høy kvalitet i alle ledd, god rådgivning, og at megleren personlig er med i salgsprosessen hele veien fra A til Å. Som Man sin kunde kan du være sikker på en trygg og effektiv salgsprosess med høyest mulig salgspris.

"Som megler skal man vite hva man selger, til hvem og hvorfor. Denne retningen må stakes ut fra første annonse, og gjennomføres og forsterkes gjennom hele salgsprosessen. Den prisen vi til slutt oppnår, skal reflektere en optimal megling hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene"