10 GODE GRUNNER TIL Å VELGE OSS


1. En god og aktiv megler med personlig engasjement. Fra første interessent tar kontakt etter annonsering, videre på visning og i budrunden må megleren gjøre alt som skal til for å fremheve deres bolig og hvorfor den er perfekt for interessentene.

2. God kjennskap til ditt område og om din bolig.

3. God og riktig markedsføring. Det er viktig at alle potensielle budgivere blir klar over at deres bolig er til salgs. Våre avisannonser er selvfølgelig i Bergens Tidene sitt eiendomsbilag “Hus og Hjem”.

4. Nøyaktighet med innhenting av informasjon og presentasjon av denne.

5. Flotte salgsprospekt. 

6. Strategi. Vi presenterer boligen optimalt mot den gruppen kjøpere som etter vår erfaring kan og vil betale mest for deres bolig.

7. Bruk av vår kundedatabase og utsendelse av prospekter til de kundene som har vært på visninger på tilsvarende boliger i området. Utsendelse av 250-500 mail til boligkjøpere som har registrert seg på finn.no.

8. Markedets beste boligfotografer fra Inviso. Fotografen måler også opp boligen og produserer flotte 2D- og 3D-plantegninger.*

9. Styling. Når du selger gjennom Bjørgvin Eiendomsmegling får du også inkludert en gjennomgang av boligen sammen med en stylist som er ekspert på interiør.

10. Salgsgaranti. Ingen meglerprovisjon dersom du ikke skulle få solgt når du velger Bjørgvin Eiendomsmegling.