Tore Johannesen

Megler MNEF | Partner
Mobil: 930 51 920
E-post: tore@bjorgvin-eiendom.no

Tore er typisk tjuagutt, født og oppvokst på Nøstet i Bergen. Han har jobbet med salg siden 1995, og i 2003 begynte han å jobbe som megler. I 2004 startet han opp Bjørgvin Eiendomsmegling, og gjennom disse årene har han hjulpet utallige kunder med kjøp og salg av bolig. 

Som eiendomsmegler er det viktig å ha en gjennomtenkt tilnærming til det man holder på med. Ingenting er likt, alle boliger er forskjellige og trenger individuell og unik tilnærming i salgsprosessen. Gode resultater kommer ikke av seg selv, gode resultater skapes. Tore er meget stolt av faget sitt, produktet han leverer og den jobben han gjør.

Det som kjennetegner Tore er at han har sterke sosiale evner, han elsker megling og samt har høy fokus på kundetilfredshet.


Kundeuttalelser

Dyktig megler som stod på og holdt alt som ble lovet. Solgt til takst på første visning.
— John Vidar Soltvedt
Megler er punktlig, holder avtaler, og gjør det som er avtalt. Samtidig som å være en megler er Tore Johannesen åpen for forslag og påvirkning fra selger, og man får saklige og konkrete tilbakmeldinger. Er svært god på å operere iøyeblikket, samtidig som at det langsiktige bildet blir ivaretatt. Er godt fornøyd med megler og megler selskap.
— Øystein Ytrearna
Jeg har brukt Tore som megler ved flere anledninger og er meget fornøyd med dette. Jeg vil anbefale Tore som megler ved salg av eiendom.
— Tor Asle
Tore Johannesen har solgt leilighet som ligge på storetveitveien 39a 470000 kr over takst.
— Trumen Dee
Tore gjorde en kjempegod jobb både med denne leiligheten og ved andre anledninger.
— Håvard Birkeland
Meget fornøyd med oppfølging og raskt salg. Megler viser kompetanse og har gode vurderinger.
— Ronny Tvedt
Tore Johannessen FRA Bjørgvin Eiendomsmegling Han er en perfekt salgsrepresentant. vi hadde en god kommunikasjon i løpet av salgsperioden han svarer telephon på tid og ga så god informasjon om papir arbeid, og utbetalinger til ulike avdelinger. Hvis jeg hører noen til salg hans eiendom jeg anbefale ham 100 prosent også vi anbefale ham til vår venn og han solgte eiendommen hennes .Hun er veldig fornøyd med ham.
— Hailu Asgedom
Ryddig og grei salgsprosess. Kan anbefales på det sterkeste!
— Kim Iversen
Meget fornøyd med valg av megler. Tore er hyggelig og hjelpsom og samtidig en veldig god selger. Leiligheten gikk over takst uten noen problemer underveis.
— Lene Yvonne Lisæth
Vi valgte Tore Johannesen for salg av vår leilighet. Det ble et veldig godt resultat som vi er veldig takknemlig for. Første møte ga et positivt inntrykk. Ser på han som en dyktig fagmann, blid og pålitelig. Flink med veiledning,oppdatering og tilbakemeldinger. Bruker sine egne stylister. Vår beste anbefaling.
— Roy Engelsen Hagevik
Alt fungerte godt, fra første møte til endelig oppgjør. Ryddig og greit, oppnådde god pris og megler gjorde en god jobb til en god pris.
— Ivar Kvåle
Ryddig og fint salg. Megler kom med gode råd og det ble solgt over prisantydning etter første visning.
— Alexander Lægreid
Kan på det varmeste anbefale Tore Johannesen , han er profesjonell og behagelig å samarbeide med, han har over de siste år, solgt to leiligheter for meg, og jeg har vert meget fornøyd begge ganger.
— Svein Nilsen
Litt alternativ megler med selgererfaring og kremmerinnstinkt. Så potensiale i boligen, og fikk oppdraget pågrunn av sin optimisme. Han skapte god stemning på visning, og solgte på første visning .Boligen ble solgt 10.000 over takst i en periode der kjøperne var meget selektive, og budene satt langt inne. Markedsføringen var en helside i Bt og annonse på Finn. Prisen for salget var totalt 99.000.
— Sigve Størksen